top of page

Tilmelding til Rygestopbasen

 

Alle rygestopenheder, der gennemfører et systematiseret rygestopforløb, kan registrere deres aktiviteter i Rygestopbasen. Tilmeldte enheder forpligter sig til at taste deres data ind via Rygestopbasens tastselv-miljø og telefonisk at følge op på alle deres deltagere 6 måneder efter rygestoppet. Det er muligt at købe sig til hjælp med indtastning af data hos Rygestopbasens sekretariat og opfølgning og rådgivning hos Stoplinien.

For at blive tilmeldt Rygestopbasen skal der underskrives en samarbejdsaftale. I får samarbejdsaftalen tilsendt efter henvendelse til Rygestopbasens sekretariat. Sammen med samarbejdsaftalen fremsender vi en informationspakke om, hvad aftalen indeholder, og hvilke forpligtelser henholdsvis Rygestopbasen og din rygestopenhed har i forbindelse med aftalen. Hvis rygestopenheden herefter fortsat ønsker at blive tilmeldt, skal I blot underskrive samarbejdsaftalen og returnere den til sekretariatet.

Når Rygestopbasen har modtaget den underskrevne samarbejdsaftale, sender vi yderligere information samt brugernavne og koder til Rygestopbasens tastselv-miljø.

​Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Rygestopbasens sekretariat.

bottom of page