Temadag 2019

 

 

Rygestopbasens årlige temadag bliver afholdt onsdag den 27. november 2019 kl. 9.15 til kl. 15.00. Temaet er "Hvordan hjælper vi dem, der ryger i dag?"

Gennem dagen kommer vi til at bevæge os fra politik til praksis for at sætte fokus på de rygere, der har brug for hjælp i dag. 

Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) vil i sin velkomst tale om de politiske beslutninger, der er gennemført i Region Hovedstaden, for at hjælpe rygerne. Vicedirektøren på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital Kirsten Wisborg vil føre tråden videre og tale om, hvordan rygerne bliver hjulpet på hospitalet. 

Vi skal se på de seneste resultater i Rygestopbasen. Fortsætter de seneste års positive udvikling, og hvordan går det med kvaliteten af indsatsen? Deltagerne får et eksemplar af Rygestopbasens årsrapport, som bliver udgivet i forbindelse med temadagen. Vi ser også på, hvordan vi i praksis kan bruge forskning fra Rygestopbasen til at planlægge rygestopindsatsen. 

Om eftermiddagen henter vi faglige input fra sundhedspædagogikken til at få nye redskaber til at understøtte gruppeprocesserne ved rygestop. Her giver Anette Schrøder, der til daglig underviser i sundhedspædagogik og sundhedsfremme, sit bud på, hvad vi kan tage med. Vi afslutter dagen med at sætte denne viden i forhold til praksis og sætter fokus på de grupper, som vi gerne vil rumme i indsatsen. 

Velkommen til en dag med masser af inspiration og konkrete input, uanset hvilken rolle du har i at løfte rygestopindsatsen. 

Program

I pdf-filen finder du hele programmet for dagen.          

 

Vi håber snart, at vi kan offentliggøre den sidste taler til temadagen.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig til temadagen herSidste frist for tilmelding er den 21. november 2019.

Pris

Prisen er 180 kr. pr. deltager. 

Adresse, parkering og transport

Temadagen bliver afholdt i Uddannelsescenteret på Bispebjerg Hospital, Tuborgvej 235, 2400 København NV. Du kan finde en vejledning til, hvordan du kommer til uddannelsescenteret samt hvilke parkeringsmuligheder, der er her

Clinical Health Promotion Centre - Rygestopbasen

Bispebjerg & Frederiksberg Hospital • Nordre Fasanvej 57, Bygn. 14, Indg. 5, 2. sal • DK-2000 Frederiksberg

Tlf: +45 3816 3853 • E-mail: rygestopbasen.bispebjerg-frederiksberg-hospitaler@regionh.dk