Tilmelding til temadag 2019

Du kan tilmelde dig Rygestopbasens temadag 2019 i nedenstående formular. Sidste frist for tilmelding er 21. november 2019. 

Samtykke

Ved at tilmelde dig i nedenstående formular giver du samtykke til, at vi må opbevare og håndtere dine oplysninger til brug for planlægning og udførelse af temadagen 2019 herunder udarbejdelse af en deltagerliste. Vi opbevarer dine oplysninger i tilmeldingssystemet Podio. Oplysningerne bliver ikke brugt i anden sammenhæng eller videregivet til tredjepart i overenstemmelse med GDPR. Ved tilmelding til temadagen giver du også samtykke til, at generelle billeder for temadagen bliver brugt på rygestopbasen.dk, i nyhedsbreve og anden presse.

Hvis du ikke ønsker at give dette samtykke, bedes du venligst kontakte Rygestopbasens sekretariat. 

For sen framelding

Hvis du er forhindret i at komme efter tilmelding, vil der ved framelding efter sidste tilmeldingsfrist torsdag den 21. november 2019 opkræves fuld pris på 180 kr. for arrangementet. 

Obs! Tilmeldingen kan ikke foretages via en Internet Explorer browser.

Obs! Der kommer en tak for tilmeldingen-tekst op, hvis du scroller op på siden efter indsendelsen af formularen. Du modtager først en mail fra sekretariatet i ugen op til temadagen. 

 

Clinical Health Promotion Centre - Rygestopbasen

Bispebjerg & Frederiksberg Hospital • Parker Instituttet • Nordre Fasanvej 57, vej 8, indgang 19 • DK-2000 Frederiksberg

Tlf: +45 3816 3853 • E-mail: rygestopbasen.bispebjerg-frederiksberg-hospitaler@regionh.dk